penne boudin blanc

30 minuten

4 personen

Gemakkelijk

Verse penne met pesto, kerstomaatjes en geroosterde Witte Worst van Aubel

Italiaans met een Belgische beet!

INGREDIËNTEN
  • 500 g Witte Worst van Aubel®
  • 500 g verse pasta
  • Olijfolie (1ste koude persing, gearomatiseerd)
  • 60 g groene pesto
  • 1 schuitje kerstomaten
  • Wat verse basilicumblaadjes
BEREIDING
  1. Snijd de worst in schijfjes.
  2. Snijd de kerstomaatjes in halfjes.
  3. Kook de pasta al dente. Giet af en laat uitlekken, maar bewaar een beetje water in de pan.
  4. Voeg de pesto en de tomaatjes toe aan het restje water. Warm op en voeg de pasta er aan toe. Zet aan de kant.
  5. Rooster de schijfjes worst in een pan.
  6. Serveer pasta, pesto en tomaat in een diep bord. Garneer met de schijfjes geroosterde worst. Werk af met de verse basilicum.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES