Knapperige wafeltjes met mozzarella en beenham van Aubel®
Lekker luchtig en krokant!
INGREDIËNTEN
- 4 sneetjes Aubel® Beenham
- 1 bot basilicum
- 1 doosje semi-zongedroogde tomaatjes
- 250 g mozzarella
- kruiden naar smaak
- Voor de salade: rucola, kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en olijfolie
BEREIDING
SERVEERTIP VOOR DE KIDS: Maak kleine wafeltjes en steek ze op een stokje. Lekker makkelijk om te dippen in een sausje naar smaak.
Smakelijk!
- Laat de zongedroogde tomaatjes en mozzarella uitlekken.
- Snijd de basilicum en de zongedroogde tomaatjes in fijne stukje en de mozzarella in schijfjes.
- Ontrol een vel bladerdeeg. Beleg het met Aubel® beenham.
- Verdeel de basilicum en tomaatjes gelijkmatig over de beenham.
- Leg er enkele schijfjes mozzarella over.
- Werk af naar smaak met wat kruiden.
- Leg er nu het tweede vel bladerdeeg over.
- Snijd het geheel zodat het in de vorm van je wafelijzer past.
- Laat ca. 5 minuten bakken tot alles er lekker krokant en goudbruin uitziet.
- Snijd de wafel in gelijke stukken.
- Serveer met een salade van rucola, geroosterde pijnboompitten en een scheutje olijfolie.