Knapperige wafeltjes met mozzarella en beenham van Aubel®
20
4
Gemakkelijk

Knapperige wafeltjes met mozzarella en beenham van Aubel®

Lekker luchtig en krokant!

INGREDIËNTEN
  • 4 sneetjes Aubel® Beenham
  • 1 bot basilicum
  • 1 doosje semi-zongedroogde tomaatjes
  • 250 g mozzarella
  • kruiden naar smaak
  • Voor de salade: rucola, kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en olijfolie
BEREIDING

SERVEERTIP VOOR DE KIDS: Maak kleine wafeltjes en steek ze op een stokje. Lekker makkelijk om te dippen in een sausje naar smaak. 


Smakelijk!

  1. Laat de zongedroogde tomaatjes en mozzarella uitlekken.
  2. Snijd de basilicum en de zongedroogde tomaatjes in fijne stukje en de mozzarella in schijfjes.
  3. Ontrol een vel bladerdeeg. Beleg het met Aubel® beenham.
  4. Verdeel de basilicum en tomaatjes gelijkmatig over de beenham.
  5. Leg er enkele schijfjes mozzarella over.
  6. Werk af naar smaak met wat kruiden.
  7. Leg er nu het tweede vel bladerdeeg over.
  8. Snijd het geheel zodat het in de vorm van je wafelijzer past.
  9. Laat ca. 5 minuten bakken tot alles er lekker krokant en goudbruin uitziet.
  10. Snijd de wafel in gelijke stukken.
  11. Serveer met een salade van rucola, geroosterde pijnboompitten en een scheutje olijfolie.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES