Boulettes rôties Aubel®, cwènes de gattes aux lardons et ciboulette

30 minuten

4 personen

Gemakkelijk

Gebraden Gehaktballen van Aubel, cwène di Gatte-aardappelen met spek & bieslook

Een schotel voor fijnproevers, van bij ons!

INGREDIËNTEN
  • 8 Gebraden Gehaktballen van Aubel® of 12 Gehaktballetjes van Aubel®
  • 1 kg cwène di Gatte-aardappelen
  • 100 g spekjes
  • 50 g bieslook

 

BEREIDING
  1. Kook 1 kg cwène di Gatte-aardappelen in gezouten water, laat ze afkoelen en snijd ze in schijfjes.
  2. Laat bij het opdienen 100 g verse spekjes in een braadpan bakken zonder toevoeging van vetstoffen. Voeg de aardappelschijfjes toe, en 50 g gehakte bieslook.
  3. Warm de gehaktballetjes ± 12min. op in de oven bij 180 °C.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES