Snelle lasagne met hesp van Aubel en champignons
Mamma mia, wat een feest!
INGREDIËNTEN
- 8 à 10 sneetjes beenham van AUBEL®
- 150 g geraspte kaas
- 14 of 15 vellen verse (210 g) of voorgekookte (250 g) lasagne
- 2 blikken champignons in schijfjes (2 x 170 g, uitgelekt gewicht)
- 2 bokalen Napoletanasaus (2 x 400 g)
- 25 cl lichte room
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op T-6 of 180 °C.
- Laat de champignons uitlekken, spoel ze af in koud water en laat ze opnieuw goed uitlekken.
- Meng de Napoletanasaus en de lichte room.
- Smeer een beetje saus op de bodem van de ovenschotel en leg daar 2 à 3 vellen lasagne op.
- Bedek met saus en vervolgens met hesp en champignons.
- Breng opnieuw een laag lasagne aan en herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag lasagnevellen en bestrijk met de resterende saus.
- Bestrooi met geraspte kaas en bak de lasagne gedurende 25 minuten in de oven.
- Dien warm op met een fris slaatje erbij.