Bloemkoolcouscous met Aubel®gehaktballen
Lekker gezond op elk moment van de dag
INGREDIËNTEN
- 1 pakje Aubel® Gevogelte Gehaktballen
- 1 bloemkool
- 1 à 2 teentjes knoflook
- 2 el. olijfolie
- 4 el. zwarte olijven
- 30 kerstomaatjes
- Een handje basilicumblaadjes
- Peper & zout + eventueel wat extra kruiden
BEREIDING
- Was de bloemkool.
- Hak de bloemkool in een keukenrobot of rasp met de hand fijn tot een korrelige structuur.
- Doe een scheutje olijfolie in de pan.
- Voeg een geperst knoflookteentje toe en laat de bloemkool gedurende 5 min. bakken.
- Snijd de olijven, de kerstomaatjes en de basilicumblaadjes fijn en vermeng het geheel met de bloemkoolcouscous.
- Snijd de gehaktballen in kwartjes en voeg toe aan de bloemkoolcouscous.
- Werk af met peper & zout en serveer.
Smakelijk!