Couscous de chou-fleur aux Boulettes Aubel®
25 minuten
4 personen
Gemakkelijk

Bloemkoolcouscous met Aubel® kalkoen gehaktballen

Lekker gezond op elk moment van de dag

INGREDIËNTEN
  • 1 pakje Aubel® Kalkoen Gehaktballen
  • 1 bloemkool
  • 1 à 2 teentjes knoflook
  • 2 el. olijfolie
  • 4 el. zwarte olijven
  • 30 kerstomaatjes
  • Een handje basilicumblaadjes
  • Peper & zout + eventueel wat extra kruiden

 

BEREIDING
  1. Was de bloemkool.
  2. Hak de bloemkool in een keukenrobot of rasp met de hand fijn tot een korrelige structuur.
  3. Doe een scheutje olijfolie in de pan.
  4. Voeg een geperst knoflookteentje toe en laat de bloemkool gedurende 5 min. bakken.
  5. Snijd de olijven, de kerstomaatjes en de basilicumblaadjes fijn en vermeng het geheel met de bloemkoolcouscous.
  6. Snijd de gehaktballen in kwartjes en voeg toe aan de bloemkoolcouscous.
  7. Werk af met peper & zout en serveer.

Smakelijk!

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES