Pain ‘cueillette’ au Jambon Grillé Aubel®
25 minuten
8 personen
Gemakkelijk

Plukbrood met Aubel® Gegrilde Ham

Ideaal als apero, maar ook als party snack tijdens een feestje!

INGREDIËNTEN
  • 4 sneetjes Aubel® Gegrilde Ham
  • 1 groot, rond, ongesneden (zuurdesem)brood
  • 3 el mayonaise
  • 3 el mosterd
  • 6 sneetjes Zwitsers kaas of raclettekaas
  • 1 lente-uitje en enkele kerstomaatjes voor de afwerking
BEREIDING
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de mayonaise en de mosterd in een kommetje en meng.
  3. Snijd de ham en kaas in kleine strookjes.
  4. Snijd met een broodmes een kruispatroon in het brood. Snijd niet dieper dan ¾ van het brood en houd ongeveer 2 cm tussen elke snede, al naargelang de stevigheid van het brood.Verdeel nu de mayonaise-mosterdmengeling tussen de stroken brood. Vul het brood overal goed op met ham en kaas.
  5. Bak het brood 10 à 15 min. in de oven tot de kaas smelt, bubbelt en een beetje bruint.
  6. Werk af met gesneden lente-ui en tomaatjes.

Smakelijk!

Tip : Met dit heerlijke hapje krijg je iedereen meteen rond de tafel!

 

 

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES