Toast met geitenkaas en Beenham van Aubel®
Een groots moment voor fijnproevers!
INGREDIËNTEN
- 4 sneden Beenham van Aubel®
- 12 sneetjes bruin brood
- 1 schoteltje waterkers
- 1 stronkje geitenkaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels Luikse siroope
BEREIDING
- Snijd 12 toastjes uit het brood met een uitsteekvorm.
- Smeer ze in met de olijfolie en rooster ze onder de grill.
- Snijd 36 stukjes ham met dezelfde uitsteekvorm.
- Schik ze per 3 als dakpannen op elkaar op een bakplaat.
- Leg 1 stukje geitenkaas op elke 3 stukjes ham en laat gedurende 3 minuten smelten in de hete oven.
- Verdeel ondertussen de waterkers over de toastjes. Leg vervolgens de ham en gesmolten kaas op de toastjes en werk ze af met een beetje Luikse siroop.