Toasts au chèvre et Jambon à l’Os Aubel®
20 minuten
4-6 personen
Gemakkelijk

Toast met geitenkaas en Beenham van Aubel®

Een groots moment voor fijnproevers!

INGREDIËNTEN
  • 4 sneden Beenham van Aubel®
  • 12 sneetjes bruin brood
  • 1 schoteltje waterkers
  • 1 stronkje geitenkaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels Luikse siroope
BEREIDING
  1. Snijd 12 toastjes uit het brood met een uitsteekvorm.
  2. Smeer ze in met de olijfolie en rooster ze onder de grill.
  3. Snijd 36 stukjes ham met dezelfde uitsteekvorm.
  4. Schik ze per 3 als dakpannen op elkaar op een bakplaat.
  5. Leg 1 stukje geitenkaas op elke 3 stukjes ham en laat gedurende 3 minuten smelten in de hete oven.
  6. Verdeel ondertussen de waterkers over de toastjes. Leg vervolgens de ham en gesmolten kaas op de toastjes en werk ze af met een beetje Luikse siroop.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES