Les boudins et minis boudins grillés Aubel pour l’apéro

30 minuten

4 personen

Gemakkelijk

Aperitiefje met geroosterde worst en miniworstjes van Aubel®

Een heerlijk alternatief voor chips!

INGREDIËNTEN
  • Miniworstjes en Barbecueworsten Aubel® naar smaak: witte worst, met curry, merguez
  • 1 bosje radijsjes
  • ½ bosje jonge worteltjes

Huisbereide tartaarsaus:

  • huisbereide mayonaise (met 1 eierdooier)
  •  ¼ gesnipperde ui
  •  een handvol fijngehakte peterselie
  • 40 g fijngehakte kappertjes
  • 40 g augurken in blokjes gesneden (blokjes van 1 cm bij 1 cm)

 

BEREIDING
  1. Snijd indien mogelijk de avond voordien de radijsjes al in bloemetjes en zet ze in de koelkast in een schotel met koud water (op die manier zullen ze ook als bloemetjes openbloeien).
  2. Schil de wortelen en snijd ze in staafjes. Houd ze apart.
  3. Bereid de tartaarsaus: maak mayonaise en meng er de overige ingrediënten onder.
  4. Rooster de worsten op de barbecue (slechts enkele ogenblikken aan elke zijde), leg ze op de schotel en dien op.

LEKKERE RECEPTJES