Frankfurter worst in bladerdeeg met mosterd en pesto
10 minuten
6 personen
Gemakkelijk

Frankfurter worst in bladerdeeg met mosterd en pesto

Zachte smaak, lekker luchtig... aan jou de keuze!

INGREDIËNTEN
  • 1 pak Aubel® Frankfurter worsten 240 g
  • 1 rol bladerdeeg           
  • Zure room 150 g       
  • 1 ei
  • Mosterd (zachte maak)
  • Pesto
BEREIDING
  1. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in repen van ± 7 cm op 2 cm.
  2. Snijd de worsten in schijfjes van 3 cm.
  3. Smeer een lepeltje zure room op ene de helft van een stuk bladerdeeg. Op de andere helft smeer je de mosterd of pesto. Leg er een schijfje worst op en rol het op. 
  4. Smeer er wat eigeel over.
  5. Doe hetzelfde voor de andere repen en wissel telkens af met mosterd en pesto.
  6. Zet alles ± 15 minuutjes in de oven (170°C).

Tip : Leg 1 uur vóór gebruik het bladerdeeg in de diepvries. Dit vergemakkelijkt het rijzen in de oven.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES