La coquillette s’invite à votre table !
25 minuten
4 personen
Gemiddeld

Conchiglie pasta met ontvette ham

Schelpjes op je bord!

INGREDIËNTEN
  • 6 sneetjes Aubel® Onvette Ham 
  • 24 grote schelpjes (Conchiglie)
  • Rode biet, vacuum gekookt 150 g
  • 12 augurken
  • kwark met fijne kruiden 80 g
  • 6 kerstomaten
  • Een beetje postelein  of tuinkers
  • Opgeklopte room 125 g
  • Azijn
  • Mosterd,
BEREIDING
  1. Kook de pastaschelpjes, laat ze even afkoelen en zet aan de kant.
  2. Snijd de rode biet (kleine blokjes), de augurken (lange reepjes) en de kerstomaatjes (in 2 stukjes).
  3. Was de postelein of de tuinkers.
  4. Maak de vinaigrette: meng de mosterd, azijn, opgeklopte room, zout en peper. Giet een beetje vinaigrette in elk schelpje.
  5. Vul een spuitzak met kwark en spuit enkele toefjes op de borden. Zo blijft de pasta mooi op het bord staan. 


3 x dresseren van de  schelpjespasta: 

  1. Leg 2 sneetjes opgerolde ham en de augurkreepjes over de schelpjes.
  2. Vul de schelpjes met kleine stukjes ham en een toefje kwark, afgewerkt met stukje kerstomaat en postelein.
  3. Leg de ham en rode biet in roosvorm op het bord.

 

 

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES