Groentenstokjes met Aubel® Witte Worst
Da’s grillen en genieten
INGREDIËNTEN
- 300 g Aubel® Witte Worst
- 4 kleine courgettes
- 2 rode ajuinen, grof gesneden
- 16 kleine champignons
- 12 à 15 minipaprika’s
- Olijfolie
- 2 tl lookpoeder
- Peper en zout
- Basilicum en een schijfje citroen voor de afwerking
- Voorzie 8 houten stokjes (2 per persoon).
BEREIDING
- Snijd de courgettes in schijfjes van ongeveer 1 cm.
- Doe de courgettes, gesneden ajuin, champignons en paprika’s in een kom. Voeg olijfolie, lookpoeder en peper & zout toe. Goed ommengen.
- Snijd de worst in schijfjes van 3 à 4 cm. Prik ze samen met de groenten op een stokje.
- Laat de groentenstokjes vervolgens grillen tot ze eetklaar zijn.
- Werk af met wat basilicum en een dun schijfje citroen op het bord.
En nu genieten maar!
Tip: Week je stokjes eerst gedurende 30 min in water. Zo voorkom je dat de stokjes verbranden.