Gâteau de tartines surprenant
45 minuten
6-8 personen
Gemiddeld

Verrukkelijke boterhammentaart

Verrassend origineel en lekker!

INGREDIËNTEN
  • 2 pakjes Beenham Aubel® 
  • 1 komkommer
  • Versnipperde sla
  • Bieslook
  • 300g verse (room) kaas
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 1 rond artisanaal brood (niet gesneden)
  • 2 gegrilde paprika’s (bokaal)
  • 4 à 5 radijsjes
  • Zwarte peper
  • Zout
BEREIDING
  1. Snijd met een broodmes de korsten van het brood en snijd het brood horizontaal in 3 schijven.
  2. Snijd vervolgens de ongeschilde komkommer in dunne sliertjes.
  3. Laat de gegrilde paprika’s uitlekken en snijd ze in fijne reepjes.
  4. Hak wat bieslook fijn en kruid de verse roomkaas op smaak met peper en zout.
  5. Neem de onderste schijf van het brood en besmeer met groene pesto.
  6. Leg er de sneetjes Beenham Aubel® op en strooi er de versnipperde sla over.
  7. Leg het tweede stuk brood erop en besmeer de bovenkant opnieuw met groene pesto.
  8. Beleg het geheel met reepjes paprika.
  9. Leg er het bovenste stuk van het brood omgekeerd op, met de platte kant naar boven.
  10. Besmeer de bovenkant en de randen met roomkaas.
  11. Werk het geheel opzij en bovenaan af met bieslook, radijsjes en enkele sneetjes Aubel® Beenham in bloemvorm.
  12. Leg de slierten komkommer rond de taart zoals op de foto.
  13. Snijd het brood in een punt en serveer.

 

Laat het smaken!

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES