Verrukkelijke boterhammentaart
Verrassend origineel en lekker!
INGREDIËNTEN
- 2 pakjes Beenham Aubel®
- 1 komkommer
- Versnipperde sla
- Bieslook
- 300g verse (room) kaas
- 4 eetlepels groene pesto
- 1 rond artisanaal brood (niet gesneden)
- 2 gegrilde paprika’s (bokaal)
- 4 à 5 radijsjes
- Zwarte peper
- Zout
BEREIDING
- Snijd met een broodmes de korsten van het brood en snijd het brood horizontaal in 3 schijven.
- Snijd vervolgens de ongeschilde komkommer in dunne sliertjes.
- Laat de gegrilde paprika’s uitlekken en snijd ze in fijne reepjes.
- Hak wat bieslook fijn en kruid de verse roomkaas op smaak met peper en zout.
- Neem de onderste schijf van het brood en besmeer met groene pesto.
- Leg er de sneetjes Beenham Aubel® op en strooi er de versnipperde sla over.
- Leg het tweede stuk brood erop en besmeer de bovenkant opnieuw met groene pesto.
- Beleg het geheel met reepjes paprika.
- Leg er het bovenste stuk van het brood omgekeerd op, met de platte kant naar boven.
- Besmeer de bovenkant en de randen met roomkaas.
- Werk het geheel opzij en bovenaan af met bieslook, radijsjes en enkele sneetjes Aubel® Beenham in bloemvorm.
- Leg de slierten komkommer rond de taart zoals op de foto.
- Snijd het brood in een punt en serveer.
Laat het smaken!