Spaghettis aux Boulettes aux légumes Aubel®
45 minuten
4 personen
Gemakkelijk

Spaghetti met Aubel® Gehaktballen met groenten

Vogelnestjes voor extra smulplezier!

INGREDIËNTEN
  • 2 x 4 stuks Aubel® Gehaktballen met 30% groenten
  • 2 eieren
  • Boterspray
  • 100 g spaghetti
  • 100 g tomatensaus
  • 100 g gemalen mozzarella
  • 75 g gemalen parmezaankaas
  • Peper en zout
  • Gehakte basilicumblaadjes
BEREIDING
  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Breng de pasta aan de kook en laat daarna afkoelen.
  3. Spray wat boter in 12 cupcakevormpjes.
  4. Snijd de gehaktballen doormidden.
  5. Meng de afgekoelde pasta met de mozzarella (2/3e) en de helft van de parmezaankaas.
  6. Voeg 50 g tomatensaus toe aan de geklopte eieren, meng, en giet het mengsel in de bakvormpjes.
  7. Leg er de pasta in, draai het tot een nestje en leg er een halve gehaktbal op.
  8. Doe er twee eetlepels tomatensaus over en strooi er de rest van de parmezaankaas over.
  9. Bak de vormpjes gedurende 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt.
  10.  Laat even afkoelen en haal de gerechtjes voorzichtig uit de bakvorm met een mes.
  11.  Werk af met wat kruiden en basilicumblaadjes, en klaar!

Tip: Kinderfeestje? Scoren doe je sowieso met deze lekkere hapjes. Heb je nog wat over? Stop ze in de brooddoos, da’s goed voor extra smulplezier!

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES