Superlekkere sandwich met Aubel® Boulettes van bij Ons met mozzarella en tomaat
Voor de krrrrrrrrrrokantste terugkeer naar school of werk!
INGREDIËNTEN
- 2 Aubel® Boulettes van bij Ons
- 1 groot stokbrood
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 snuifje suiker
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje peper
- 1 scheutje olijfolie
- 150 g mozzarella cucina
- Enkele blaadjes basilicum
BEREIDING
- Bereiding van de tomatensaus: hak een sjalotje en een teentje knoflook fijn. Bak in een pan in een beetje olijfolie. Voeg een blikje tomatenblokjes toe zodra de sjalot en de knoflook doorschijnend zijn. Breng op smaak met zout, peper en een snuifje suiker en laat 10 minuten op matig vuur sudderen.
- Snij een stokbrood doormidden en voorzie voldoende plaats voor de vulling.
- Snijd elke Boulette van bij Ons in dunne plakjes, zodat je genoeg hebt om de broden te vullen.
- Rasp 150 g mozzarella cucina (dit is een mozzarella met een lager vochtgehalte die veel beter smelt dan traditionele mozzarella). Als je geen blok mozzarella hebt, is geraspte mozzarella ook goed!
- Verwarm de oven voor op 220°C met de grote grill.
- Besmeer de binnenkant van de stokbroden met tomatensaus. Leg een paar basilicumblaadjes op de tomatensaus en leg er de plakjes gehaktballetjes op. Bestrooi met geraspte mozzarella kaas en bak 5 minuten tot de kaas bruin is.
Smakelijk.