Uitsmijter met ham en champignons
Dat is uitpakken met superieure smaak!
INGREDIËNTEN
- 2 sneden brood (grijs)
- Aubel® Ontvette Ham
- 100 g Parijse champignons
- 2 eitjes
- Boter
- Peper & zout
- Ajuin
BEREIDING
- Rooster de sneetjes brood.
- Smeer wat boter op de geroosterde boterham terwijl die nog goed warm is.
- Snijd de champignons in fijne reepjes, doe wat boter in de pan en laat ze op een hoog vuur bakken.
- Hak de ajuin in fijne stukjes en bak ze in de pan. Voeg ze vervolgens toe aan de gebakken champignons.
- Breek de eitjes voorzichtig open en bak ze als spiegelei in de pan.
- Schik wat sla, de gebakken champignons en ajuin op de geroosterde boterham.
- Beleg de toast met de Ham.
- Leg de spiegeleitjes in het midden van elke toast, en kruid af met peper en zout.
Mmmmmmmm, da's lekker!