Boudin blanc Aubel® en feuilleté sauce moutarde estragon

15 minuten

4 personen

Gemakkelijk

Witte worst van Aubel in bladerdeeg met mosterd-dragonsaus

Supersnel en superlekker!

INGREDIËNTEN
  • 280 g witte worst van Aubel®
  • 2 vierkante stukken bladerdeeg van 10x10 cm
  • 1 eigeel
  • 2 eetlepels room
  • 2 eetlepels mosterd
  • 1 eetlepel fijngehakte dragonblaadjes
BEREIDING

Saus:

  1. Warm de room op in een pannetje en laat de dragon intrekken zonder aan de kook te brengen.
  2. Voeg de mosterd toe.

Pensen :

  1. Rol elke worst in een stuk bladerdeeg en leg ze op een bakplaat met de deegnaad naar onder.
  2. Smeer ze in met losgeklopt eigeel.
  3. Laat ze 12 minuten bakken op 180 °C in een voorverwarmde oven.
  4. Snijd de worst in plakjes en dien koud of lauwwarm op met de saus.

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES