Hot-dog au boudin blanc et morceaux de pomme
15 minuten
1 persoon
Gemiddeld

Hotdog met witte worst en fijne stukjes appel

Een broodje om je tanden in te zetten.

INGREDIËNTEN
  • 1 witte Aubel® worst
  • 1 piccolo broodje
  • Mosterd
  • Rucola
  • Boter
  • 1 appel (Pink Lady of Jonagold)
  • Gedroogde rozijnen
BEREIDING
  1. Snijd de piccolo in twee (langs boven of opzij).
  2. Smeer wat mosterd op één helft van het broodje.
  3. Leg er de rucola op.
  4. Doe wat boter in de pan, snijd de appel in fijne blokjes en laat ze even bakken tot ze goudbruin zijn.
  5. Bak vervolgens de witte worst.
  6. Snijd de worst in twee en leg de worst op de rucola.
  7. Werk het geheel af met stukjes appel, rozijntjes en wat mosterd.

Mmmmmmmm, da's lekker!

PRODUCTEN

LEKKERE RECEPTJES