Slunch

En hoe kunnen we de lente beter vieren dan met een slunch onder familie of vrienden?

 

Haaaa, de lente!

De terugkeer van aperitieven op het terras, de eerste barbecues met vrienden, de dagen die langer worden en de eerste vertrouwde geluiden van grasmaaiers in de verte.

Na een paar maanden letterlijk in "winterslaap" doorgebracht te hebben, tussen grauw en grijs, luidt de terugkeer van het mooie weer een deugddoende wedergeboorte in...

 

Slunch

« "Oeps, een wat? Slunt? Snunch? Wasda? Een nieuwe dansrage? Of een soort groepsyoga?"

Maar nee... Slunch!

Het is de samentrekking van "Supper" en "Lunch" en het is DE nieuwe culinaire trend. Een soort hybride maaltijd die een laat tussendoortje mengt met een vroege maaltijd.

Begrijpt u het nog steeds niet?

Laat u door ons inspireren om te bezwijken voor de Slunch Tentation!

Over het algemeen wordt de slunch rond 17.00 uur georganiseerd, en mengt hij zonder enige complexen op een heel frivole manier zoete en hartige gerechten, waarbij het gemak en heel veel lekkers centraal staan! Gezelligheid gegarandeerd!

"Ja, wel, het is eigenlijk net een brunch!

Wel ja... en nee, eigenlijk.

Natuurlijk zijn er enkele raakvlakken met de brunch (waar wij ook dol op zijn!), zoals de zoete en hartige mix of het "buffet"-formaat, dat aan het concept zijn gezelligheid verleent.

Maar het grootste verschil tussen de slunch en de brunch is het late uur, terwijl een brunch voor sommigen soms te vroeg kan lijken.

Het uur waarop we slunchen vormt de perfecte combinatie voor al wie zichzelf eens wil verwennen en dit samen met anderen wil doen, zonder (te) vroeg te moeten opstaan of te laat naar bed te moeten gaan ?

Een ideale formule, bijvoorbeeld als u kinderen hebt... of als u de avond tevoren een beetje te veel gefeest hebt!

Slunch
Gâteau de tartines surprenant

Nog niet overtuigd? Laat ons u dan 3 smakelijke recepten voorstellen, waardoor u dit nieuwe concept zonder twijfel zal willen uitproberen

 

Onze Verrukkelijke Boterhammentaart met Aubel® beenham

Een heerlijke toren van verse sneetjes brood in de vorm van een taart, voor een gegarandeerd wow-effect bij uw gasten. Om zonder mate van te genieten

 

Frankfurterworst in bladerdeeg met mosterd en pesto

Een lekker bladerdeeg gecombineerd met onze heerlijke Aubel® Frankfurter worstjes. Zoet of pikant ... Aan u om de mosterd te kiezen die dit hartige voorgerecht zal versterken.

 

Feuilleté de saucisses de francfort moutarde & pesto
Tartelettes feuilletées de pommes et boudin noir Aubel®

 

Bladerdeegtaartje met appel en bloedworst van Aubel

Een zoetzure Belgische klassieker die perfect past in het slunch-concept! Uiteraard kan de bloedworst ook vervangen worden door onze vermaarde Aubel® witte pens

En, bent u gewonnen voor het idee? Aarzel niet om met vrienden te slunchen en stuur ons uw mooiste foto's! Zoek je meer 100% Aubel ideeën? Surf dan naar onze rubriek Recepten 

 

Photos