Schoteltje rond

Pimp je traditionele charcuterieschotel en laat de ‘ooh’s’ en ‘mmm’s’ maar komen.

 

Foodsharing avant la lettre, oftewel: de charcuterieschotel. Trakteer je vrienden en familie tijdens de feestdagen op een appetijtelijke reis barstensvol smaak en traditie. Pimp je traditionele charcuterieschotel met een originele selectie aan bijgerechten en laat de “ooh’s” en de “mmm’s” maar komen. 

Eten verbindt

Door social media en smartphones ben je altijd en overal met de mensen om je heen verbonden. En toch zijn we veel minder samen. Eten blijkt het perfecte bindmiddel. Eten verbindt mensen, overal ter wereld. Kies daarom tijdens de feestdagen voor een charcuterieschotel vol heerlijke smaken. Het is je ideale recept voor een lekker gezellige en feestelijke avond met vrienden en familie. 

Tip: zoet, zout, zuur, bitter, hartig

Serveer een uitgesproken smaakpalet als bijgerecht bij je charcuterieschotel. Zo wordt zelfs een eenvoudig sneetje ham een culinair hoogtepunt. 

gezellig aan tafel

Een smaakpalet van jewelste

Met de charcuterie en eindejaarsspecialiteiten van Aubel® verwen je iedere fijnproever. Verrassende patés, kipfilets, boudins, verschillende soorten hammen, salami’s: er is keuze genoeg. Voorzie zo’n 125 à 150 g charcuterie per persoon. Met een brede selectie aan bijgerechten en broden maak je het geheel helemaal af. 

Voor de durvers

  • pompelmoespartjes 

  • hummus

  • gegrilde courgette

  • pittige chutneys 

  • salsa verde op basis van basilicum en peterselie

  • zoete geroosterde rode bietjes 

  • bloemkool met truffelolie

Voor wie houdt van traditie

  • zilveruitjes

  • mirabellen 

  • olijven

  • klassieke vijgen- of veenbessenconfituur 

  • augurken

  • paprika’s 

  • champignons