Aubel®, da’s puur Belgisch kwaliteitsvlees. En daar zijn we trots op.
In België vind je bijna overal schilderachtige landschappen en schitterende natuur. Zoals de glooiende heuvels in het Land van Herve, waar we elke dag eindeloos van mogen genieten.
Maar belangrijker nog: België is ook een land waar elke streek een rijke geschiedenis van overheerlijke recepten heeft. Zoals Aubel, ons eigen dorpje, dat al sinds de late middeleeuwen bekend staat om Hervekaas, streekbier en onze fijne charcuterie.
Handelaars kwamen van ver over de landsgrenzen naar de plaatselijke markt om al dat ambachtelijke lekkers te kopen.
Die markt bestaat nog steeds. Net als de traditie om fijnproevers te verwennen.
En die zetten wij bij Aubel® met veel smaak en plezier al meer dan 50 jaar verder.
Onze meester-charcutiers bereiden de fijne vleeswaren van Aubel® ook vandaag nog volgens de authentieke recepten van toen. En dat proef je.
Tijdens elk familiemoment aan tafel, op elke lekkere boterham en bij elke hap die je neemt.