Haaspate mango & rum
Elke hap van dit feestelijke vleesgerecht neemt je mee naar een zonnig eiland. De terrine van haas wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van superieure kwaliteit. De fijne mengeling van haas en varkensgehakt zorgt voor een smeuïge textuur. De rum, in combinatie met een mix van gekonfijte mango en fijne kruiden, geeft het vlees een subtiele, tropische toets. Serveer het in plakjes op een bord, met een marmelade van exotische vruchten of een chutney.
230g – 1 stuk
Varkenslever (24%), hazenvlees (20%), varkensvet, varkensvlees (13%), water, tapiocazetmeel, rode wijn, mango jam (2,4%) (mango (50%), suiker, geleermiddel: pectine, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E270), gejodeerd zout, mango blokjes (1,4%) (mango (72%), suiker, zuurteregelaar: E330, conserveermiddel: E223), rum (0,8%), dextrose, melkeiwitten, specerijen (bevat mosterd), kruiden, varkensgelatine, varkenseiwitten, bamboevezels, natuurlijk mango aroma (0,2%), natuurlijk aroma, vanillesuiker, zout, glucosestroop, kleurstof: E150a, stabilisatoren: E450, E451, antioxidanten: E300, E330, conserveermiddel: E250. Kan sporen van gluten, ei, soja, noten, selderij en lupine bevatten.
Energie | /100g | 1289 kJ / 307 kcal |
---|---|---|
Vetten | 25,1 g | |
waarvan verzadigde vetzuren | 9,0 g | |
Koolhydraten | 6,2 g | |
waarvan suikers | 1,9 g | |
Eiwitten | 14,0 g | |
Zout | 1,4 g |