Over Aubel

Aubel, da’s durven genieten

Wie wil er geen gezonde work-lifebalance? Zonder schuldgevoel alles proeven van het leven, en ten volle genieten van je omgeving en de mensen om je heen? Daar horen ook eerlijke en smaakvolle kwaliteitsproducten bij, waar je ongegeneerd je tanden mag inzetten. Zoals in onze charcuterie Aubel® .

Om jou het perfecte #MijnAubelmoment te bezorgen kiezen we bij Aubel® elke dag voor méér in de vorm van beter, eerlijker. Zodat jij altijd en overal met meer smaak en energie, méér eetplezier en nóg meer mooie AubelMomenten beleeft. Samen of alleen, aan tafel en onderweg.

Ons manifesto

Een sneetje Aubel® charcuterie, mag het? Ja, dat mag. Want het enige wat echt telt, is dat jij je ongegeneerd goed voelt bij elke hap die je neemt. Met de charcuterie van Aubel® kies je elke dag opnieuw voor kwaliteit: beter, eerlijker en natuurlijker. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor blije boeren, dier en milieu. Daarom kiezen we voor méér: meer smaak, meer energie, meer eetplezier en meer momenten samen. In die kleine momenten ligt onze familiegeschiedenis. Daar doen we het voor, al meer dan 60 jaar. Een sneetje Aubel? Da’s durven genieten, gewoon omdat het mag.

 

aubel ico 100% Made in Belgium

Aubel, een écht Belgisch verhaal

Al sinds 1963 is het Aubel het kloppend hart van onze Detry familiegeschiedenis. Het is ook de plek waar ons bedrijf verankerd is, en van waaruit we elke dag op zoek gaan naar beter en duurzamer. Wat dat precies betekent, lees je in ons We Care engagement

Niet alleen onze naam en onze roots zijn Belgisch. Onze Aubel® vleeswaren komen ook uit een streek, het "Pays d'Aubel", genesteld in het hart van de provincie Luik, tussen boomgaarden en omheinde landbouwgronden. Een groene, golvende streek die vorm geeft aan de omliggende landschappen. Dit gevoel van verbondenheid is belangrijk voor ons. En dat proef je. In elke hap.

Traditie en Belgisch vakmanschap

In dat Belgische dorpje Aubel, een charmant, ongerept dorp met een ideale ligging in het hart van de Euregio, bereiden onze meester-charcutiers pure kwaliteitsproducten. Dat doen ze nu al meer dan 60 jaar lang, met de grootste zorg én volgens authentieke recepten van toen. Zij gaan voor jou voortdurend op zoek naar nieuwe smaken en recepten om de bereiding van nieuwe en bestaande producten verder te verfijnen. 

Wie die Meester-Charcutiers zijn en hoe ze te werk gaan? Dat lees je hier

 

Aubel Histoire

 

Een lekker stukje Belgische geschiedenis

Al meer dan 60 jaar bereiden we voor jou charcuterie van de beste kwaliteit. En daar zijn we nog steeds heel trots op. België heeft namelijk heel wat te bieden: schilderachtige landschappen, schitterende natuur en verschillende streken met een rijke geschiedenis van overheerlijke recepten. Zoals Aubel, ons eigen dorpje, dat al sinds de late middeleeuwen bekend staat om Hervekaas, streekbier en onze fijne Aubel® charcuterie. 

Wist je dat handelaars van ver over de landsgrenzen naar de plaatselijke markt kwamen om al dat ambachtelijk lekkers te kopen? Die markt bestaat nog steeds. Net als onze Aubel-traditie om fijnproevers zoals jij te verwennen. Een traditie die we bij Aubel® met veel smaak en plezier verderzetten. Elke dag opnieuw. Smakelijk.

Onze waarden

Plezier

Kennis & vertrouwen

Familie

Verbondenheid