Onze kennis, jouw garantie op goed eten!

Ontdek hoe de charcuterie van Aubel je elke dag beter doet eten.

 

Je elke dag inzetten om alle leden uit een gezin het beste van het beste op tafel voor te schotelen is niet zomaar een beroep. Het is een veeleisende uitdaging, of meer zelfs, een levensstijl. Onze kwalitatieve ingrediënten, de typische authentieke smaken uit eigen streek, ons productieproces dat nog steeds de traditionele ambachtelijke methoden volgt, ons merk dat voor 100% van Belgische bodem is: zo helpt de charcuterie van Aubel je elke dag beter te eten...

Een mooie familiegeschiedenis

Weet jij wie er aan de wieg stond van de fijne vleeswaren van Aubel®? Het zijn de vier gebroeders Detry die het bedrijf in 1963 oprichtten. Vandaag werken we met meer dan 1300 mensen en produceren we elke week ongeveer 300 ton fijne vleeswaren.

 

 

 

Detry camion
Onze sterkte? Ookal is de productie geïndustrialiseerd, met ons bedrijf zijn we er steeds in geslaagd trouw te blijven aan onze waarden. We hebben nog steeds dezelfde smaal voor kwaliteit, hetzelfde respect voor tradities, het personeel en de consument!"

Ambachtelijke knowhow

Bij Aubel® zetten we met veel plezier en overtuiging al meer dan 50 jaar de traditie voort. Onze Meester-Charcutiers bereiden de fijne vleeswaren nog altijd volgens de traditionele recepten van vroeger met behoud van de ambachtelijke productiemethoden.

 

Onze beenham wordt op oude wijze ondergedompeld in een pekel, onze Ardeense ham met kwaliteitslabel wordt natuurlijk gerookt boven een smeulend vuurtje van eiken- en beukenspaanders, onze patés worden met de hand gegarneerd...

 

De machines zetten we dus vooral in om het werk van de mensen te verlichten en niet om hun expertise te vervangen! 

Balanceren tussen traditie en innovatie

Een halve eeuw ervaring en traditie gaat hand in hand met innovatie! Met Detry zetten we sterk in op onderzoek en ontwikkeling. Zo blijven we proactief en dynamisch. "Met de nieuwe smaken die we elk jaar voorstellen, garanderen we elke keer opnieuw een volledig gamma van heerlijke rauwe en gekookte specialiteiten: verschillende soorten ham en kipfilet, pensen, balletjes, patés, producten in gelei, gerookte producten..."

slager

Wat typeert onze Aubel® producten?

Echte smaken. We kiezen onze ingrediënten met veel zorg om een buitengewone smaak en kwaliteit te garanderen. Een voorbeeld daarvan is onze Meesterlyck Beenham, die is op-en-top 100% Belgisch afkomstig is. Met onze recepten blijven we zo dicht mogelijk bij de originele smaak van het product. Als consument kies je met Aubel® voor authenticiteit, traditionele fijne vleeswaren!

Voedselveiligheid is een prioriteit

Bovenop het naleven van de meest strikte normen op het vlak van voedselveiligheid, voeren we bij Detry ook systematisch

controles uit doorheen het hele productieproces. Wanneer je de fijne vleeswaren van Aubel® proeft, kun je dus 100% vertrouwen op een onberispelijke kwaliteit (traceerbaar, respect voor hygiënevoorschriften, allergeneninformatie...).

 

Ontdek het plezier van evenwichtige voeding

Om evenwichtig te eten, moet je gevarieerd eten. Daar hoort ook vlees bij. Vlees is rijk aan eiwitten. Het bevat ook ijzer en zink, twee voedingsstoffen die vermoeidheid en ziekte tegengaan. En bovendien is vlees ook een uitstekende bron van vitamine B12. Deze vitamine komt van nature enkel voor in producten van dierlijke oorsprong en is cruciaal voor ons bloed, zenuwstelsel en immuunsysteem. Kortom, dankzij Aubel® ontdek je het plezier van een gevarieerde en evenwichtige voeding...