Aubel® en Beau Vélo de RAVeL, een tandem die lekker rijdt.

Spring op je fiets met Aubel® en Beau Vélo de RAVeL: een unieke belevenis om Wallonië te ontdekken.

Waarom werkt Aubel® samen met Beau Vélo de RAVeL?

Wie van fietsen houdt, houdt van de natuur. En wie van de natuur houdt, houdt van authenticiteit. En wie van authenticiteit houdt, houdt van de fijne vleeswaren van Aubel®. Daarom ondersteunt Aubel® al meer dan 20 jaar Beau Vélo de RAVeL. Als twee handen op één buik.

Iedereen op de trappers met Aubel® en Beau Vélo de RAVeL!

Beau Vélo de RAVeL verenigt niet alleen fans van fietstochten, maar ook natuurliefhebbers die al fietsend de mooiste plekjes in Wallonië-Brussel willen ontdekken. Gezinnen, vrienden, grootouders, gepensioneerden, jonge koppels: Beau Vélo de RAVeL brengt iedereen samen. Net zoals een lekkere lunch iedereen samenbrengt rond de fijne vleeswaren van Aubel®!

Zin in authenticiteit? Bezoek de stand van Aubel® en win een mooie prijs! 

Als je deelneemt aan Beau Vélo de RAVeL, word je op alle vlakken verwend. Kleine honger, grote honger? Vanaf 9u30 worden de eerste 2000 bezoekers verwelkomd op een heerlijke gratis brunch met de fijne vleeswaren van Aubel®.

Dan nog even trappen en je bent aan de stand van Aubel®. Draai hier aan het rad van fortuin en maak kans op een drinkbus, een isothermische rugzak (super praktisch op fietstochtjes) en tal van andere leuke geschenken. Je krijgt zelfs je gratis foto als herinnering.

rad

Geen zin om te moeten aanschuiven? Schrijf je dan hier meteen in op de editie van komend weekend en spring op je fiets!

Dus waar wacht je op om in het zadel te springen?

Beau Vélo de RAVeL, een heel programma!

Elke zaterdag tijdens de zomer neemt Beau Vélo de RAVeL je mee op ontdekkingstocht naar de mooiste plekken in Wallonië en Brussel. Fietstochten, animatie voor groot en klein, eetdorp en talrijke artiesten die zorgen voor muzikale ambiance.

Vanaf 9u30: gratis brunch voor de eerste 2000 bezoekers + t-shirt voor de eerste 1000.
13u: start van de fietstocht
16u: gratis concerten en showcases!
 

etappes