Preskop met tomaten
Preskop met tomaten van Aubel® is een klassiek gerecht van bij ons dat wordt bereid volgens een ambachtelijk recept. De stukjes vlees worden zorgvuldig gekookt in een bouillon en vervolgens zachtjes gestoofd in een tomatensausje. Preskop met tomaat kun je warm serveren met dikke frietjes op grootmoeders wijze, of koud in dikke sneetjes op de boterham. Om duimen en vingers bij af te likken.
240 g - 1 stuk
Varkensvlees (58%), water, tomatenpuree (14%), dextrose, varkensgelatine, gejodeerd zout (zout, kaliumjodaat), aardappelzetmeel, Madera wijn, glucosestroop, specerijen en specerijenextract (bevat selderij), gistextract, zout, zuurteregelaar: E575, antioxidanten: E300, E326, E330, conserveermiddelen: E202, E250, E261. Kan sporen van gluten, melk, eieren, soja, noten, mosterd en lupine bevatten.
Energie | /100g | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|---|
Vetten | 5,6 g | |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,7 g | |
Koolhydraten | 5,0 g | |
waarvan suikers | 3,5 g | |
Eiwitten | 11,8 g | |
Zout | 1,7 g |