Loïc en Aubel, nog een mooi belgisch verhaal!

Koken, dat is passie van begin tot eind. Een subtiele mix van zorgvuldig uitgekozen smakelijke ingrediënten, een flinke dosis creativiteit en een tomeloze liefde voor ambachtelijke kwaliteit! En als het 100% Belgisch is, heb je een perfect recept.

En wie kan dat beter dan een passionele Keukenprins die "durft genieten" en de heerlijke fijne vleeswaren van Aubel nog beter tot hun recht laat komen? Loic Van Impe en Aubel, dat is een Belgische love story met eenzelfde rode draad: aan ieder gezin de kans geven om maximaal te genieten van verantwoorde, smaakvolle kwaliteitsproducten!

Ueen keukenprins die de dagelijkkse keuken heruitvindt   

Met zijn eenvoudige en ongecompliceerde recepten vindt Loïc de dagelijkse keuken opnieuw uit. Loïc laat zich inspireren door chefs als Jamie Oliver, Cyril Lignac of kookprogramma's - die hij nooit mist – zonder zelf een koksopleiding te hebben gevolgd. Hij omschrijft zichzelf vooral als een autodidact die houdt van koken... en de Foo Fighters! 

Zijn smaakvolle recepten worden nu zowel op televisie als op sociale netwerken (waar hij dol op is!) uitgezonden, en dit in zijn kenmerkende stijl: schijnbaar nonchalant, maar met heel wat knowhow en een perfecte kennis van de producten die hij selecteert. En dit alles zowel in het Frans als in het Nederlands!

Want, ja, Loïc is Belg in hart en nieren...

 

Ik vind het belangrijk om de recepten en momenten te delen die me inspireerden; een groot deel van deze recepten heb ik thuis geleerd, van mijn familie of van andere mensen waarvan ik hou
Loic Van Impe  

Loic ose le plaisir

 

Welkom in de Aubel familie!  

In zijn handen komen de smaakvolle fijne vleeswaren van Aubel volledig tot hun recht in allerlei culinaire combinaties die al even verrassend als lekker zijn.

Als aperitief, voor de lunch van de kinderen of als hoofdgerecht: wij zijn verzot op zijn "100% Aubel'gische 🇧🇪"-recepten, waar de liefde en traditie die wij elke dag opnieuw in de bereiding van onze vleeswaren leggen, prachtig tot uiting komen.

Wat ik in Aubel waardeer, is dat ze het familiegevoel en de verbondenheid met een regio met een rijke culinaire traditie hebben weten te behouden. 
Loïc Van Impe 

Loic ose le plaisir

 

En tant qu’Ambassadeur, Loïc nous apporte cette touche de fraîcheur et de spontanéité. Ce naturel qui permet à Aubel d’exprimer sur un seul visage toutes les valeurs qui nous sont chères… 

Nous sommes heureux et fiers de pouvoir désormais l’accueillir dans la grande famille Aubel et sommes évidemment impatients de vous faire découvrir les nombreuses surprises que nous vous avons réservées !